Takbyrån i Alingsås startades 2014 av Håkan Jaconelli och Stefan Sylvén. Men trots att vårt namn är relativt nytt på marknaden så är vi ingalunda nya i branschen. Vi kan det här med tak – våra tre projektledare och 20-talet takmontörer har tillsammans mer än 250 års samlad erfarenhet inom projektering, projektledning och tätskiktsmontering av låglutande papp- och duktak.

Takbyrån är specialister inom tak, tätskikt på terrasser och gårdsbjälklag. Vi erbjuder helhetslösningar av högsta kvalitet och vi arbetar med såväl nyproduktion och ROT/renovering som service/underhåll. Vi finns med våra uppdragsgivare från idé till genomfört projekt och föreslår produkter och konstruktioner för trygga och säkra tak, terrasser och gårdsbjälklag som säkerställer lång livslängd och god ekonomi. Vi utför också plåt- och träarbeten i anslutning till våra tätskikt. På vinterhalvåret utför vi även snöskottning.

För oss på Takbyrån är inget tak för litet eller för stort – vi har alltid samma höga ambition att leverera högsta kvalitet och ge totalservice till våra kunder – oavsett om det gäller små garagetak eller en större industribyggnad. Vår erfarenhet och vårt kunnande ger dig branschens mest kostnadseffektiva projekt – givetvis alltid levererat i rätt tid och till rätt pris. Självfallet får du marknadens bästa produkt- och materialgarantier på alla våra arbeten.