Takbyrån samarbetar med marknadens ledande leverantörer. Icopal, Sundolitt, Rockwool, BS Brave och Pelican Taksäkerhet är några av våra noggrant utvalda partner.
Takbyrån arbetar med marknadsledande tätskiktsprodukter från Icopal – nordiska kvalitetsprodukter som är anpassade för vårt tuffa och varierade klimat. Samtliga Icopals tätskiktsmattor är baserade på bitumen och modifierade med SBS-polymerer för hög smidighet och lång livslängd. Produkterna appliceras alltid enligt leverantörens angivna system.

Här är några exempel på de Icopal-produkter som vi använder:
Mono – är en enlagstäckning som passar de flesta typer av byggnader och är idag den mest använda. Utmärkt vid både nybyggnad och renovering.
Top & Base – är en tvålagstäckning, lämplig vid renovering och nyproduktion. Två tätskikt klistras samman, vilket ger mycket hög säkerhet mot läckage.
Samtliga produkter uppfyller kraven för Brandklass T och BROOF (t2).
Monarplan FM – Icopal Monarplan FM är ett enlags tätskiktssystem för effektiv täckning av stora takytor. Den svetsbara PVC-duken har en slät yta, vilket minimerar smutssamling. Trots det har duken bra friktionsvärden, vilket minskar halkrisken.
Monarplan FM är marknadens starkaste och bredaste PVC-duk. Det, i kombination med den låga vikten, gör produkten särskild lämplig för täckning av stora takytor med få detaljer.

Här kan du läsa mer om Icopals tätskiktsprodukter